Открийте бялото! Ако цветът и формата на вашите зъби не са такива. за каквито мечтаете, ние ще се погрижим за това!

 Ако цветът и формата на вашите зъби не са такива, за каквито мечтаете, ние ще се погрижим за това. Лечението в Дентална практика Мегадент е насочено  към здраве, естетика  и красота!

Ако блясъкът на усмивката ви е засенчен от потъмнели пломби или счупвания в естетичната зона, има оцветявания от храни и напитки не се притеснявайте  да ни потърсите. Работата ни е  да възстановим  естествената красота на зъбите ви с най – съвременни материали, апаратура и стил на работа ! Вие и вашето самочувствие сте важни за нас!

Предлагаме ви цялостно планиране и лечение с :

  • естетични инкрустации на зъбите , отделни пломби или бондинг на целия фронт, 
  • керамични / порцеланови / фасети 
  • пломби от керамика /инлей и овърлей/
  • корони от пресована керамика и цирконий

Въпрос на подходящ избор и технология заедно с дентален професионалист ще решат проблемите ви!

Да не забравяме за хигиената и избелването на зъбите , поддържането на конструкциите – имаме специална сесия за това!

Всичко от една ръка —  собствена зъботехническа лаборатория на място и перфектна екипна работа!

ЛЕТНИ МЕСЕЦИ НА ИЗБЕЛВАНЕТО

Ние от МЕГАДЕНТ винаги се грижим вашата усмивка да е здрава и красива, но знаем колко е важно и за вашето самочувствие, тя да е блестяща и бяла. Именно затова през лятото предлагаме на своите пациенти да се възползват от лятната ни цена и консултация за ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ и орална хигиена в кабинета.

Можете да запазите своя час за консултация още сега:
042 60 12 59, 0886 12 89 89.

Ще получите пълна информация за вашето дентално здраве, подходяща програма за избелване и как да поддържате блестяща усмивка си.

Какво представлява избелването на зъбите в кабинета?

Промяната на цвета на зъбите става в рамките на няколко клинични процедури, всяка от които трае около час. Процедурата е почти безболезнена. Върху зъбите се нанася избелващ гел, който се оцветява и активира със специална лампа. Необходимо е едно посещение, за да се радвате напълно безвредно на бели и красиви зъби.

Може да избелите зъбите си и вкъщи 

Промяната на цвета на зъбите е в рамките на няколко седмици, докато сте вкъщи и си почивате. Избелването става чрез предварително направени и поставени индивидуални силиконови шини и избелващ гел, който да използвате вкъщи. След приключване на процедурите, получавате указания, как да поддържате постигнатия ефект.

И все пак е от изключително значение и важност в какво състояние са зъбите ви преди началото на процедурите. Понякога се налага предварително почистване и заздравяване на венците.

Заповядайте на консултация при нас
и се възползвайте от лятното ни предложение!